Sunday, December 11, 2016

12 december 2016

3 Kaarsen branden er ondertussen in de adventskrans. Kaarsen, enfin, niet écht, want de inspectie drukte ons vorige week op het hart dat dit in scholen verboden is. Soms, en dan misschien nog net iets meer in 'de donkere dagen voor Kerstmis', heb ik de indruk dat ons leven zich afspeelt van het ene verbod naar het andere. En natuurlijk is veiligheid overal prioriteit nummer 1, en gezondheid. Maar kunnen wij hier asjeblieft zelf wat meer verantwoordelijkheid krijgen van de wetgever?

Maandag zwemmen de eersteklassers, da's geen nieuws natuurlijk.

Dinsdag zwemmen tweede- en derdeklassers.

Donderdag heeft CLB zitdag in de kleuterschool.
Juf Veronica en juf Greet B. zullen op vraag van Europahuis Ryckevelde allebei een workshop geven in de 'future classroom' in Brussel.
Info op https://www.epos-vlaanderen.be/nl/leerlabo-door-europahuis-ryckevelde
Na school brengen handige handen van de ouderraad in de kleuterschool alles in gereedheid voor de kerstmarkt van vrijdag. Wie een uurtje tijd heeft om wat te helpen: welkom uiteraard!

Vrijdag gaan de kinderen van de eerste graad verder met hun kerstatelier.
MAAR VOORAL: vanaf 15.15 uur kan iedereen terecht in de kleuterschool voor een gezellige kerstmarkt met veel sfeer rond de vuurkorven, zelfgeknutselde cadeautjes, muziek en optredens, kinderkerstdisco en uiteraard meer dan voldoende hapjes en drankjes: WELKOM!


No comments: