Sunday, June 19, 2016

20 juni 2016

Hoogstraten straalde zondag onder de zon. Maakt de wereld toch wel gezelliger.
Hopelijk krijgen we de laatste schoolweken meer van dat want er staan nog verschillende buitenactiviteiten op het programma.

Maandag fietsen de vijfdeklassers naar het bos in Wortel-kolonie om daar de pret van hun kasteelklassen nog even te laten herleven.
De zesdeklassers trekken voor een hele dag avontuur naar Rijmenam om in de bomen te gaan slingeren en met groot risico op nat pak over waterplassen te waggelen.
's Avonds is er bijeenkomst voor de bibjuffen en -meesters.
De eersteklassers gaan zwemmen.

Dinsdag zwemmen de vierde- vijfde- en zesdeklassers.
Tweede klassen hebben oudercontacten.

Woensdag staat de kleuterleerdag op het programma: de oudste kleuters mogen een voormiddag gaan 'leren' in de eerste klas en onze eersteklassers mogen lekker terug gaan 'spelen' bij hun oude kleuterjuffen.
Er zijn ook oudercontacten gepland in de eerste klassen

Donderdag wandelen de eersteklassers naar Hoogstraten voor een bezoek aan het begijnhof.

En omdat vorige week de Hoogstraatse sportdag omwille van dreigend slecht weer is weggevallen, zetten we nu vrijdag onze eigen olympische sportdag op poten voor de kinderen van de lagere school.

Zaterdag en zondag moeten jullie zeker eens komen kijken naar 'RESIDENTIE MUSICA', een musical die wordt gebracht door leerkrachten en kinderen van het scharrelkoor. Kaarten aan 6 euro nog verkrijgbaar op het secretariaat. Locatie: Vooraard 14A


No comments: